Egy számunkra fantasztikus és csodálatos hírt szeretnénk megosztani veletek! Megszületett a kislányunk, Szabó-Kulcsár Nina! Anyukája és ő is nagyon jól vannak!

A jó hírt a Csuti becenéven is ismert Szabó András műsorvezető írja az Instagramon az alábbi posztban, az említett anyuka pedig természetesen Szabó-Kulcsár Edina, akivel már van egy kisfiuk, Medox. A terhességről a két híresség novemberben beszélt először nyilvánosan, akkor azt mondták, kislánynak örülnének a legjobban, és most valóban kislányuk született.

Szabó-Kulcsár Edina a szülés előtt utoljára a kórházba induláskor jelentkezett be az Instagramon. A 29 éves szépségkirálynő-modell-influenszer a hirdetést is tartalmazó posztban a következőket írta:

Még csak másfél éve volt, hogy szülni indultam Medoxszal, de jóval többnek tűnik. Mindent elfelejtettem. De az is lehet, hogy már most ennyire izgulok. Konkrétan kelengyelistákat kellett olvasnom a neten, hogy biztosítsam magam arról, hogy minden megvan. Szerintem rendben leszek, bár ha valami apróságot mégis elfelejtenék, akkor a klinikán biztos segítenek. [...] Ninának pedig már 3 hete összepakoltam, biztos ami biztos alapon.

A párról a fent borítóképként látható fotót a 2018-as Story-gálán készítettük.

További hírek is vannak még, ezek!

  • Vajna Tímea az Instagramon bejelentette, hogy a koronavírus-járvány miatt be kellett zárnia a fánküzletét, a Mr. Funkot. Erről többet az Indexen olvashat.
  • Hevesi Kriszta szexuálpszichológus egy elég meggyőző képet tett ki az Instagramra, amin éppen egy oszlop mellett spárgázik.
  • Joshi Bharat pedig ezúttal Gregor Bernadettel készített egy karanténinterjút, amiben a színésznő azt mondja, hogy bár alapvetően teljesen jól elvan egyedül, azért fél a betegségtől és a bizonytalanságtól. A beszélgetést alább tekintheti meg.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Megszületett Kulcsár Edina és Csuti második gyermeke

Az apuka egy fotóval tette közzé a közösségi médiában, hogy megszületett Szabó-Kulcsár Nina. A hírösszefoglalóban még: Vajna Tímea, Hevesi Kriszta és Gregor Bernadett.

34 · Apr 21, 2020 04:15pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments