Matthew Perryvel kapcsolatban évekig csak arról szóltak a hírek, hogy a Jóbarátokból ismert sztár milyen rosszul néz ki, illetve hogy mennyi egyéb problémája van. Az 50 éves híresség aztán idén februárban instagramozni kezdett, ahol azóta is mintha direkt azon dolgozna, hogy megerősítse magáról azt a képet, hogy örökkön rossz kedve van, és mást sem csinál, csak ül magába roskadva, és a saját kárára sütöget el keserű poénokat.

Illetve ha már a sütögetésnél tartunk, sütiket is sütöget éppen, az alábbiakat a poszt szerint saját kezűleg készítette, és éppen készült az édességeket anyaszült meztelenül elfogyasztani. De van olyan posztja is, ami nem tartalmaz semmi egyebet, csak azt a mondatot, hogy „A mai nap miért ilyen különösen nehéz?

Aki ismeri a BoJack Horseman című sorozatot, az most meglepődhet, hogy Perry milyen sok mindenben hasonlít a rajzfilm főszereplőjére.

Szóval Matthew Perry Instagramjáról nagyon úgy tűnik, hogy az egykori Chandler továbbra sincs jó passzban egyáltalán, és az egészre most rátesz egy lapáttal az a hír, hogy a US Weekly szerint a színész éppen túl van egy szakításon és újra társkeresőzik. Perryt tavaly decemberben látták először Molly Hurwitz nevű barátnőjével, azonban a pár akkor már együtt volt egy ideje, a múlt február 14. már a második közös Valentin-napjuk volt egy Instagramon elejtett megjegyzés szerint. Az In Touch Weekly írta meg először a szakítást, ők úgy tudják, hogy a kapcsolat két évig tartott.

Nos, Perry most újra regisztrált egy Raya nevű társkeresőre, szóval úgy tűnik, hogy amikor nem azon bosszankodik, hogy a tengerparti háza előtt sétáló emberek nem viselnek maszkot és nem tartják a két méter távolságot (lásd alább), akkor a színész próbál új partnert találni az app segítségével.