Matthew Perryről tudvalevő tény, hogy hosszú, hosszú évek óta súlyos alkoholproblémákkal küzd, és ez okolható azért, ha az élete bizonyos időszakaiban éppen nem úgy fest, ahogy egy egészséges ember általában szokott. 

Nemrégiben már úgy tűnt, hogy a sok rehabilitációs kezelésnek köszönhetően sikerült leszoknia az alkoholról, úgyhogy gyorsan át is állt a fájdalomcsillapítókra. Legalábbis ezt állítja volt szeretője, Maddy O'Reilly pornószínésznő, akitől a színész állítólag egy tonna Vicodint és Oxikodont akart szerezni, természetesen saját felhasználásra. 

A nő nem igazán értette, miért kér tőle ilyet, sőt, aggodalmának adott hangot a sajtóban. Arról nem szól a fáma, hogy végül szerzett-e neki anyagot vagy sem, mindenesetre a színésznek kilenc hónappal később - nem emiatt, vagy talán csak közvetve emiatt - három hónapra kórházba kellett volnulnia, miután kiderült, hogy kilyukadt a gyomra

A belső szervei elvileg jól működnek azóta, viszont valami mégis történhetett, ugyanis a színész újfent kezelésre szorul, jelenleg terápiába jár. Ez azért fontos információ, mert most kiderült, hogy alighanem mások kevésbé gondolják őt odavalónak, mint ő saját magát. Perry szerda délutáni twitterbejegyzése legalábbis erről árulkodik: 

ma kirúgtak a terápiából

- közölte lakonikusan, amitől persze az érte aggódó rajongók zöme még idegesebb lett. Nyilván tudni akarták, mi történt pontosan, és miért volt arra szükség, hogy a színészt eltávolítsák onnan. Nos, akármennyire is szerettük volna, a kérdésekre nincsenek válaszok, viszont hamar jött a megnyugtató tweet a színésztől: 

nyugi, srácok, ez még csak az első ülés volt. Hamarosan visszatérek a terápiába, ahova tartozom :) 

Őszintén szeretnénk tisztába kerülni az eset hátterével. Szólunk, ha megtudunk valamit!