Stohl András interjút adott Lovász Lászlónak az InstaTalks című műsorban, és a beszélgetés rögtön egy nagyon érdekes felütéssel kezdődik: az 53 éves színész visszanézte korábbi, 2017-es interjúját, és a következőket mondja róla.

Nagyon tanulságos volt, olyan volt, mintha egy másik ember lett volna. [...] Nem voltam szimpatikus. Pedig én akkor magamnak nagyon szimpatikus voltam, nagyon jól éreztem magam abban a beszélgetésben. [...] De egy idegen embert láttam magam helyett. Még sose volt ilyen: én nagyon kedvelem magam, elvagyok magammal. De valahogy csomó olyan dolgot mondtam, ami a mostani énemnek nem szimpatikus.

Stohl András azt mondja, hogy 4,5 éve él mostani párkapcsolatában, és ez változtatta meg azóta gyökeresen. Úgy érzi, hogy korábban önmagában az önzést, az egót látta meg, hogy abban tetszelgett, hogy milyen bátran kimond dolgokat.

A színész mesél még arról, hogy előző kapcsolataiból született négy gyerekével és mostani párjával, Vicával egy mozaikcsaládban élnek. Stohl azt mondja, 18 évvel fiatalabb párját önmagánál bölcsebbnek találja, tanul tőle, de kifejezetten szereti ezt a folyamatot. Arra a kérdésre, hogy „miért vagy ilyen kezesbárány?”, azt feleli, hogy

Mert szeretem. Mindenért. Nagyon jó vele lenni, jó érzés. [...] Az ember lelkiismeret-furdalást érez az előző kapcsolatai felé, hogy nehogy megbántsak valakit, de én most tényleg boldog vagyok. Nekem most van egy társam a szó szoros értelmében, aki mindenben a társam. Azt érzem, hogy nem lehet probléma – ha bármi baj van, azt meg fogjuk oldani.

Stohl azt mondja, hogy korábban azért nem érezhetett így, mert önző volt.

Vannak még további hírek, röviden ezek:

  • Hajas Lászlóval közöl interjút a Blikk, a sztárfodrász arról számol be, hogy legalább 10 millió forint bevételtől esett el a koronavírus miatt, de ragaszkodott hozzá, hogy 53 alkalmazottja közül ne kelljen senkit elbocsátani.
  • A számmisztikában járatos olvasóink figyelmét ezen a ponton fel kell hívnunk arra a tényre, hogy Stohl András pont annyi éves, mint ahány alkalmazottja van Hajas Lászlónak. Véletlen?!
  • A Bors Németh Lajost szólaltatta meg, aki örül, hogy 2 hónap után újra láthatja tőle 20 méterre lakó unokáit. A meteorológusnak más unokái is vannak, akik azonban Finnországban élnek, velük marad a Skype.
  • Radics Gigi pedig Várkonyi Andreával beszélt terhességéről, ezt a videót alább tekintheti meg, ha a bő 40 perces Stohl-interjú után van még 20 perce egy újabb videóra.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Stohl András nem találja korábbi önmagát szimpatikusnak

Stohl András arról beszél egy interjúban, párkapcsolata mennyire megváltoztatta az utóbbi időben. Párja 18 évvel fiatalabb, de bölcsebb a színésznél.

41 · May 19, 2020 09:23am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments