Amy Schumer a karantén idején sem feledkezik meg rajongói szórakoztatásáról. A humorista a fejébe vette, hogy megtanul főzni, és sorozatot indított, amelyben más hírességek kedvenc ételeit készíti el. A legutóbbi alany Jennifer Lawrence volt, akit Schumer fel is hívott, hogy milyen bort válasszanak a recept mellé - szúrta ki az E! News.

A színésznő fel is vette a telefont, bár elismerte, hogy éppen egy kellemes szundikálásból ébresztették. Sauvignon blanc-t ajánlott, bár hozzátette, hogy csak akkor, ha mindképpen fehérborra vágynak, ami szerinte a ribancok itala.

Schumer persze megjátszott sértődöttséggel fogadta Lawrence véleményét, és felelevenítette, hogy mindig is vörösbor-pártinak tartotta a színésznőt. Ezután megkérdezte, hogyan alakultak át az italozási szokásai a karanténban.

Próbálok legalább délután hatig várni, szóval olyan öt felé megiszom egy sört alapozásképp

– mondta Lawrence, ami a humorista szerint igencsak ízléses válasz volt a részéről.

Végül persze a lényegre is áttértek, és megtudták, hogy a színésznő kedvenc étele a sültcsirke, salottahagymás sült rizzsel. A receptet akár Önök is elkészíthetik, Schumer ugyanis megosztotta az Instagram oldalán. Jó étvágyat!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@amyschumer által megosztott bejegyzés,