Újra kezd beindulni a celebnők Instagramja. Ismét özönlenek a szelfik, esetenként pedig a műtermi fotók is. Kezdjük a mai szüretet a legvisszafogottabb delikvenssel, a merészebbekig haladva.

Demi Lovato tükörszelfikkel jelentkezett be a minap. Az egyiket az ágyán terpeszkedve készítette el, bár a ruhákat elfelejtette elpakolni. Reméljük, nem gyűrte nagyon össze őket.

Serena Williams már egy komoly beállított fotóval mutatta meg követőinek, hogy továbbra is remek formában van. A teniszezőnő vádlivillantásából arra következtetünk, hogy a karantén idején sem lógta el az edzést.

Emily Ratajkowski végre a férfiakra is gondolt, már ami a ruhamárkáját illeti. Piacra dobott ugyanis egy páros szettet, amit a hölgyek a párjukkal együtt viselhetnek. Igaz, a női verzió jóval kevesebb anyagból áll, mint a pasi változat.

Sara Sampaio a viktoriánus korba repült vissza azzal a ruhával, amit a minap viselt. Több képet is posztolt az új szerzeményről, amiből a mellei kis híján megszöktek.

Vele szemben Kourtney Kardashian már szabadjára engedte, amije van. A jó reggelt üzenettel meghintett fotón csak egy bikinifelsőt visel, és csábítóan tekint a kamerába.

Emlékeznek még Innára? A 2010-es években nagyon menő volt a most 33 éves román énekesnő, aki nemrégiben visszatért néhány új számmal. Inna egyébként sem akkor, sem most nem fukarkodott a szexi tartalommal, ahogyan azt alább is láthatják.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

INNA (@inna) által megosztott bejegyzés,

Kakukktojásként zárjuk a sort Paris Hiltonnal, akinek mostanság nagyon megtetszett az Instagramos élet, és napi több sokat mutató, esetenként furcsa fotót is megoszt magáról. A minap új, saját nevével ellátott termékeit mutatta be követőtáborának. A cuccok között van egy szexi maszk is, amit természetesen csakis harisnyakötőben tudott megfelelően prezentálni.