Még friss a hír, hogy Megan Fox 2010 óta tartó házasságának vége, amit  a színésznő/modell (volt) férje, Brian Austin Green sugalmazott először: az Instagramra posztolt egy képet, amelynek kíséretében Foxot egy virágról virágra szálló pillangóként jellemezte. Amiben akár még lehet is némi igazság, ugyanis a nő egy Machine Gun Kelly nevű amerikai rapper legújabb videoklipjében szerepel, fehérneműre vetkőzve, kihívóan viselkedve. És pont vele hozta össze a pletykasajtó.

A kisfilmben a színésznő és a zenész egy párt alakít, akiknek a viszonya eléggé túlfűtött, Fox végül beledobja a bekapcsolt hajszárítóját a férfi kádjába, akit alaposan megráz a rózsaszínű áram. 

Azt, hogy vajon a valóságban is összemelegedtek-e, pontosan nem tudni (bár az ex szerint nem), azt viszont igen, hogy a zenészt és Foxot múlt héten együtt látta néhány rajongó, akik szerint egy romantikus találka szemtanúi lehettek, írja a Page Six. Mindenesetre nem a fenti videoklip volt az első közös munkájuk, a Midnight in the Switchgrass című, egyelőre még be nem mutatott thrillerben is együtt szerepelnek.