GettyImages-732931

Reese Witherspoon bejelentette: lesz Dr. Szöszi 3

2020.05.21. 17:06

Reese Witherspoon Insta-oldalán tette hivatalossá, hogy lesz harmadik része is a Dr. Szöszinek, már a forgatókönyvírók is megvannak, név szerint Mindy Kaling és Dan Goor, akik valószínűleg munkához is láttak. Előbbi még be is öltözött Dr. Szöszinek, amint az a színésznő közösségi oldalára feltöltött képen látható. 

Witherspoon már 2018-ban is beszélt a Dr. Szöszi folytatásáról: a film 2001-ben, a folytatása pedig 2003-ban volt látható a mozikban. A színésznő nagyon odalehet ezért a szerepéért, ugyanis az első rész bemutatásának 15. évfordulóján újra eljátszotta a film egyik jelenetét, amelyben filmbéli karaktere, Elle Woods egy felfújható matracon pihen egy medencében. 

A Dr. Szöszi harmadik részének producerei Marc Platt és Adam Siegel lesznek, akik az előző filmekért is feleltek, arról azonban még nem tudni, ki rendezi majd, írja az Elle, ahogy arról sincsenek információk, mikor lesz a premierje. 

A film folytatásának nagyon sokan örülnek az egykori stábtagok közül, a Dr. Szöszi filmbéli barátnőjét alakító Jennifer Coolidge is szívesen szerepelne a harmadik részben.  Egy szereplő azonban sajnos egészen biztosan nem fog már visszatérni: Witherspoon kutyája, Gyilkos, aki 2016 márciusában múlt ki.