Hétfőtől már Budapesten is kinyithattak a terasszal rendelkező vendéglátóipari egységek - így Wossala Rozina étterme is, amely éppen ötödik éve, hogy megnyitott. Ez alkalomból a Konyhafőnök zsűritagja bulit tervezett, azonban olyan sokan jelezték részvételi szándékukat, hogy Wossala kissé meg is ijedt, hogy tömeg lesz.

Ez be is következett. Rengetegen gyűltek össze, a baráti társaságok pedig a szabadulás hevében elfeledkeztek arról, hogy megtartsák az előírt távolságot, így rendőrök jelentek meg az étterem előtt, hogy kissé fellazítsák a szűken álló csoportokat.

Egy ideig figyeltek az autóból, és amint nyilvánvalóvá vált számukra, hogy nem nagyon fog feloszlani a tömeg, odajöttek, és intézkedni kezdtek. Eléggé nagy társaság verődött össze a teraszon, és a sor is tömött volt az étterem előtt, ezt próbálták lazítani a rendőrök. Kedvesen kértek mindenkit, hogy álljunk lazábban, és próbáljunk meg nem egy kupacban fogyasztani

– mondta a Blikknek egy szemtanú, aki szerint Lakatos Márk is jelen volt az eseményen, és rögtön szótértett a kiérkező járőrökkel.

Természetesen mindenkit kértünk arra és ki is írtuk, hogy figyeljenek a távolságra, tartsák be a szabályokat. A buli hevében azonban előfordult, hogy egy- egy baráti társaság összeverődött, ekkor jöttek meg a járőrök, akik nagyon jó fejek voltak. Látták, hogy a kérésüknek megfelelően mindenki betartja a szabályokat, így már további intézkedésre nem is volt szükség, nagyon jó hangulatúra sikerült az étterem születésnapi bulija

– mondta a lapnak Wossala Rozina.