A Konyhafőnök és a Reggeli című műsorokból is ismert Wossala Rozina szerepelt most az Egyszóval című interjúsorozatban, amiben szóba kerül egyrészt, hogy a híresség nem örül annak, hogy Bud Spencernek állítottak szobrot Budapesten, másrészt pedig, amint azt a 24.hu kiszúrta, Wossala arról is beszél, hogy utólag cikinek érzi, hogy egy időben márkajelzéssel ellátott ruhákat viselt. Azt mondja, nincs vele baja, ha más ilyen márkajelzéseket, brandingelt ruházatot hord, de ő maga már nem visel olyan öltözéket, amin logók láthatók. Azt mondja, édesanyja, Kánya Kata nevelésének a hatása, hogy mostanra rájött, hogy nem az ő útja, hogy márkajelzésekkel villogjon.

Baromi cikinek érzem, hogy volt egy időszak, amíg Gucciban akartam járni. [...] Én biztos, hogy már nem vennék fel semmiféle brandingelt ruházatot. [...] Baromi ciki volt a Gucci magassarkú, logókkal, wááá!

Itt tekintheti meg a teljes interjút.

a következő rövidhíreket ajánljuk Még az ön figyelmébe:

  • Már 20 éves a Zanzibár együttes, de a zenekar tagjai még mindig nem voltak Zanzibár szigetén, tudósít a Blikk interjúja.
  • A Bors egy „bennfentes”-re hivatkozva annyit tud hozzátenni Feke Pálék válásának híréhez, hogy a feleség, Gyenesei Leila egy ideje már elköltözött otthonról a közös gyermekkel együtt.
  • Gáspár Zsolt is benne volt Szulák Andrea műsorában, amiből kiderül, hogy Gáspár Győző testvére otthon az állatokkal szokott beszélgetni, amikor probléma van. A múltkor például abból volt, hogy Demcsák Zsuzsának azt mondta, hogy „szia, de jó bulád van”, ami azt jelenti, hogy megdicsérte a műsorvezető fenekét. Gáspár Zsolt utólag elnézést kér minden érintettől. Itt találja a 24.hu posztját a témáról, alább maga a videó.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Wossala Rozina már szégyelli, hogy egy időben Guccit viselt

A mai hírekben A Konyhafőnök sztárja cikinek érzi Bud Spencer szobrát és a logókat, Gáspár Zsolt pedig azt, hogy megdicsérte Demcsák Zsuzsa „buláját”.

0 · Nov 20, 2019 10:45am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments