Mivel elmondása szerint rengetegen megkérdezték Bódi Sylvitől, mit csinált a karantén alatt, a modell úgy döntött, megválaszolja a kérdést. Először is azzal kezdte hosszú posztjában, hogy leírta, mit nem csinált. 

Soroljuk is:

  • nem parázott
  • nem rettegett
  • nem olvasott híreket
  • nem raktározott élelmiszert
  • nem bosszankodott, hogy nem utazhat, már így is eleget látott a világból
  • és kimondottan keveset posztolt, ami különösképpen jót tett a közérzetének. A karantén idején rájött, hogy nemhogy 5G-s, de még 1G-s mobilra sincs szüksége, majdnem megszabadult a mostani készülékétől is

És hogy mit csinál Instázás helyett? Sokat gondolkodott, és vidékre költözött. Ásott, kapált, körülbelül 200 növényt ültetett el, vízhólyagokat szerzett, ami további munkára motiválta. Megtanult szőlőt metszeni, és hamarosan laskagombát fog magának termeszteni. Rájött, mennyire imád a kertben tevékenykedni és megtermelni magának azokat az alapanyagokat, amivel önmagát táplálja.

Így nem függök boltok nyitva tartásától sem, és pontosan tudom, mi kerül a szervezetembe.

Arra is volt ideje, hogy terveket szőjön: tyúkokat akar tartani, a gyümölcs- és zöldségtermesztésről tanul majd. 

Tisztáztam magamban az alábbiak fogalmát:vágyak és szükségletek.Inkább az utóbbira koncentráltam.Mindannyiunkat túlontúl a vágyaink vezéreltek az elmúlt időben és ez nem biztos,hogy helyes út.

Rájött, hogy hozzá az egyszerű falusi életmód sokkal közelebb áll, mint a nagyvárosi, a vidéken töltött hetekben sokkal vidámabb és kiegyensúlyozottabb volt, mint általában. Úgy látja, falun könnyebb megtalálnia önmagát, a tisztább környezetben pedig lelke és a gondolatai is kitisztultak. 

A teljes Instagram-bejegyzést itt tudja megtekinteni.