Az utóbbi időben nem tűnik annyira jó arcnak Ellen DeGeneres, aki egykori beosztottjai szerint elég undok volt velük. Most nem goromba, inkább ízléstelen volt, amikor alkalmazottjai újszülöttjeit értékelte egy tízes skálán aszerint, hogy mennyire tartja őket cukinak. 

A műsorvezetőnő otthonából vezetett műsorában vette sorra a karantén alatt született csecsemőket, írja a The Sun. Mindegyikről mutatott egy képet, majd elmondta, kinek hány pontot ad a külsejére. A webshopjáért felelős menedzsere lányáról, Bóról például azt mondta, hogy eléggé zavartnak látszik, ami ebben az időben teljesen indokolt viselkedés, ezért nyolc pontot kap. 

De még semmi nem vásárolt az Ellen Shopból, úgyhogy mínusz két pont.

Majd miután kijelentette, hogy Bo édesanyjának munkájával maximálisan meg van elégedve, adott a csecsemőnek még plusz 20 pontot. 

Egyik producere unokájáról, Javiról azt mondta, a nagyapjának is ugyanilyen arckifejezést vágott, amikor azt mondták neki, hogy meg kell tanulnia a Zoomot használni. Degeneres Javinak hat pontot adott a családi hasonlóság miatt, majd levont kettőt, amiért nem nyomorgathatja meg a kisfiút a karantén miatt. A pontozás győztese az egyik munkatársa ölebe lett, amely kétezer ponttal verte a mezőnyt.

A műsorvezetőnő viselkedése sokaknak nem tetszett, az adás után sok negatív kommentet kapott Degeneres Twitteren, amiért kisgyerekeket pontozott. 

Nem értek egyet Ellennel. Tudom, hogy nincs gyereke, de a szülőknek rosszul esik, ha azt mondod, valami nincs rendben a csecsemőjükkel. Nem érdemlik meg, hogy valaki rangsorolja a gyereküket, ez helytelen. 

Egy másik kommentelő szerint a műsorvezetőnőnek azonnal le kellene ülnie a PR-osával egy megbeszélésre.