GettyImages-1208041451

Rogán Cecília és Hódi Pamela most is csak sportolnak

2020.05.27. 16:54

Ha pont ma van szüksége arra, hogy testmozgást végző celebek látványával motiválja magát sportra – vagy pont hogy ezzel tudja le az izzadást, akkor szerencséje van: celebjeink becsülettel edzenek, sportolnak, túráznak. Hódi Pamela például az edzőteremből posztolt, ahogy Király Linda is, Rogán Cecília feltehetően maratonra készül, annyit fut mostanában, de most teniszezik. Megannyi sportos poszt, számos bújtatott tanulsággal. Ja igen, Emily Ratajkowski pedig a rá jellemző alig-szettben egyesült a természettel. 

Tessék, friss és ropogós:

Szóval, bár a bevezetőben az elképesztő mennyiségű futós posztra utaltunk az üzletasszonnyal kapcsolatban, mégis egy teniszpályás képet emeltünk be Rogán Cecíliáról ezen összeállításunkba. Instagramján rendre feltűnik a sokak fejében elitistaként élő sport (a TF-en teniszedzőnek tanult, szóval ez nem akkora bréking).

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#tenisz

Rogán-Gaal Cecília (@rogancecilia) által megosztott bejegyzés,

Hódi Pamela rendszeresen megmutatja követőinek, hogy miként tartja karban a testét, legújabb posztjában mindössze annyit írt, „mai”. A póz is tökéletes, ha az volt a cél, hogy lehetőleg minél több látszódjék a rózsaszín edzőtopból. 

Emily Ratajkowski bikiniben. Nos, ez nem kimondottan hír, de az, hogy a férjével kutyájával a kerekerdő közepére is bikiniben ballagott el, az talán nem annyira hétköznapi. Elképzelhető, hogy nemrég lapozta át a Huckleberry Finn kalandjait, melyben több fejezetben is értekeznek arról, milyen remek móka mezítláb kószálni a patakparton és a vízben. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Adventurin

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés,

Király Lindáról már sokan tudják, hogy mennyit fogyott, legújabb posztjában, arra hívta fel a figyelmet, hogy újra lehet edzőtermekbe járni, így már nem lehet mentegetőzni, ha kimarad a gyúrás. Ha csak ezen múlna.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Rogán Cecília és Hódi Pamela most is csak sportolnak

És sportolnak. Király Linda példát mutat, Emily Ratajkowski pedig kedvenc viseletében kódorog egy patakban.

11 · May 27, 2020 04:54pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments
15%
7999 Ft
6800 Ft
15%
3490 Ft
2967 Ft