Hajdú Péter megszünteti Szulák Andrea és Várkonyi Andrea műsorát

2020.05.28. 10:31 Módosítva: 2020.05.28. 13:28

A Media1 írta meg elsőként, hogy május elején Hajdú Pétert nevezték ki a Media Vivantis Zrt. élére, így az ő irányítása alá került az Ozone és a Life TV is. Utóbbin Várkonyi Andreának és Szulák Andreának is van műsora, amelyek úgy fest, hogy az átalakítások miatt megszűnnek. Hajdú ugyanis azt tervezi, hogy a Life TV kissé eltávolodik majd a női életmódcsatorna imázsától.

Hajdú Péter a Story Magazinnak beszélt a változtatásokról, köztük arról is, hogy a saját gyártású műsorokat egyelőre szünetelteik, ugyanis nem hozták a kellő nézettséget - ez a két műsor a Szulák Andrea vezette Nyugi! Köztünk marad,  és a Várkonyi Andrea neve alatt futó Női titkok. Hajdú elmondása szerint a kedvezőtlen számok miatt döntött a műsorok elengedése mellett, de a két műsorvezető munkájára a továbbiakban is számít, csak más formában.

Az új vezető a továbbiakban arról is beszélt, hogy baráti alapon senki sem kaphat munkát a Life TV-n. Hozzátette, hogy még a barátnőjének, Eszternek sem tervez állást adni, hiszen a főnök-beosztott viszony valószínűleg nem tenne jót a kapcsolatuknak. Ami a képernyőre való visszatérést illeti, nem zárkózik el tőle, de egyelőre nem is tervezi, hogy műsort vezessen.

Az én képernyőn való megjelenésem másodlagos. Nem zárom ki, de akkor sincs semmi probléma, ha nem térek vissza. (...) Ha van olyan ötlet, műsor, amiben a programigazgató engem tud elképzelni, és erre rábólint az igazgatótanács is, akkor elképzelhető, hogy igent mondok. De természetesen ezért nem jár pluszpénz, -fizetés

FRISSÍTÉS:

Szulák Andrea az Instagramon tett közzé egy posztot, amiben kijelenti, hogy Hajdú Péter személye és megnyilvánulásai megerősítették elhatározásában, hogy ne fogadja el a Life TV ajánlatát, így a műsorvezető már nem tartozik a csatornához.