Még május közepén merült fel, hogy Hódi Pamela kapcsolata válságba került. A híresség akkor szűkszavúan nyilatkozott az ügyben, de egészen mostanáig nem mondott konkrétumot.

Hódi a HOT! Magazinnak beszélt az elmúlt időszakról, és arról, hogy valóban szakított vőlegényével, ami nagyon megviselte lelkileg, hiszen nemrég még az esküvőjüket tervezgették.

Pontot tettünk a kapcsolatunk végére, és nincs visszaút. Bevallom, a szakításunk derült égből villámcsapásként ért, hiszen még abból sem ocsúdtam fel teljesen, hogy a karantén miatt el kellett halasztani az esküvőt. De hogy úgy hozza az élet, hogy másfél hónap alatt odáig jutunk, hogy végleg elengedjük egymás kezét, azt az első napokban képtelen voltam felfogni

– mondta a lapnak a celebnő, majd hozzátette, az elmúlt két és fél évük boldogságban telt, és leszögezi, hogy nem harmadik fél vetett véget a kapcsolatnak, hanem a különbségeik.

Bár Bence nem ért velem egyet, de szerintem ő nem állt készen arra az életre, amit én élek. Dolgozom, nevelem a kislányom, háztartást vezetek, és minden felmerülő gondot meg kell oldanom, ami talán túl soknak bizonyult a számára, így még nem állt készen a házasságra sem. Egyfajta kapuzárási pánik tört rá. Hirtelen a haverok fontosabbak lettek nálam és Natinál is, ami bár borzasztóan rosszul esett, felnyitotta a szemem. Úgy gondolom, hogy a barátok és a párkapcsolat között meg kell találni az egészséges egyensúlyt. Szeretném leszögezni, hogy egyikünk sem lépett félre. Hogy tönkrement a kapcsolatunk, az kettőnkön múlt

Hódi vőlegénye, Bence egy nagyobb veszekedés után egy barátjánál aludt néhány napig, hogy mindketten tiszta fejjel tudják átgondolni a történteket. Amikor hazatért, hogy megbeszéljék, hogyan tovább, már mindketten tudták, hogy nem fog működni a kapcsolatuk. Hódi szerint ha már a karantént sem bírták ki együtt, a házasságuk hamar válságba került volna, ha felüti a fejét egy betegség, vagy egyéb komolyabb probléma.

A híresség pszichológushoz fordult, hogy túltegye magát a szakításon, de a barátai is mindenben mellette állnak. Ugyan nagyon nehéz időszakon megy most keresztül, Hódi hisz abban, hogy egy nap rátalál arra a férfira, akivel az egész életét leélheti.