Amíg egyesek áhítoznak egy Justin Bieber és neje-féle kapcsolat után, az interneten több olyan videó is kering, amin az énekes szembetűnően kevés tisztelettel kezeli Hailey Bieber Baldwint. A modell rajongói újabb felvételeket tettek közzé, amelyeket Bieber élőzéseiből mentettek le.

Év elején egy olyan videó került nyilvánosságra, amin az énekes szemrebbenés nélkül rácsukja a feleségére a kocsiajtót, illetve olyat is mondott már neki élő adásban, hogy ha nem lenne ilyen szexi, már biztos megszabadult volna tőle.

Az újabb felvételeket egy Instagram-oldal posztolta, lapozva tudja megnézni a videókat. Az elsőben az hallható, hogy Hailey Bieber megválaszol egy kérdést, feltehetőleg a férjével kapcsolatban arról, milyen volt, amikor minden nap orvoshoz kellett járnia a betegsége miatt. Justin Bieber erre rezignáltan azt mondja a feleségének, hogy ez az ő élőzése, őt kérdezték meg. Ezután egy kínos nevetés következik, Bieberné pedig szabadkozni kezd.

A második eset szintén egy élőzés során történt, amikor Hailey Bieber masszírozni kezdte az énekest, aki közölte vele, hogy hagyja békén.

Ne érj hozzám! Úgy egyébként se, csak ne érj hozzám

– mondja, mire Bieberné inkább visszahúzza a kezeit.

A poszt alatt több vita is kialakult. A rajongók egyik része azt állítja, hogy a kontextus hiányában mindez lehet csak viccelődés a felek között, és amúgy is minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek. A másik tábor mélységesen elítéli az énekest, szerintük a modell jobbat érdemelne Biebernél. Nehéz eldönteni, mi lehet a valóság, de tekintettel arra, hogy az énekes a kamerák kereszttüzében is simán rávágta a feleségére a kocsiajtót, nem lepődnénk meg, ha a négy fal között sem lenne vele sokkal kedvesebb.