Két hete olvashatták a Velveten, hogy Mary-Kate Olsen és Olivier Sarkozy házassága is zátonyra futott a karantén alatt. A szakítást azonban sokak szerint nem az összezártság, hanem  az eltérő nézeteik  és habitusuk okozták.

A Page Six arról számolt be, hogy a pár ismerősei szerint komoly ellentétek feszülnek a felek között, és bár a gyereksztárból lett divattervező minden bizonnyal túl fogja tenni magát a nehezen beinduló váláson, az biztos, hogy kevésbé terhelte volna meg a dolog, ha Sarkozy nem költöztetteti ki egyik napról a másikra a közös lakásukból éppen a koronavírus közepén.

Olivier egy jó fej csávónak tűnik, ha találkozol vele, de igazából egy vadállat. Nagyon kemény, makacs. Nem olyasfajta ember, akivel érdemes ujjat húzni. Az első feleségével is elég csúnyára sikeredett a válása, durván egymásnak estek. Nem érdemes alábecsülni, mire lehet képes Mary-Kate-tel szemben

– mondta egy ismerősük. A csúnya válással kapcsolatban viszont érdekes fejlemény, hogy Sarkozy egyébként alig várta meg, hogy a divattervező kipakoljon a lakásból, szinte azonnal be is költöztette magához volt feleségét és közös gyerekeiket. A lap forrásai szerint a bankár és exneje között nincs viszony, de Sarkozy biztosra akar menni, hogy a családja biztonságban van a vírushelyzet idején. Úgy tűnik, Mary-Kate Olsenre ezen aggodalma már nem terjed ki.

Sokan úgy vélik, a házasság azért sem működött, mert amíg Sarkozy kicsapongó életet élt, Mary-Kate Olsen inkább visszahúzódó volt. Akad azonban olyan forrás is, akit egyáltalán nem lepett meg a divattervező választása, hiszen Olsenéket egész életükben tőlük idősebb, és nem mellesleg sikeres férfiak vették körül, így nem csodálja, hogy éppen ebből a körből talált férjet.