DSC2250

Hódi Pamela exe hisz abban, hogy még újra összejöhetnek

2020.05.29. 08:35

Már egy ideje sejteni lehetett, hogy Hódi Pamela és vőlegénye, Tóth Bence kapcsolata megromlott, az influenszer azonban csak nemrég beszélt bővebben arról, miért is vetett véget a kapcsolatuknak. Hódi szerint volt párja nem állt készen az esküvőre, kapuzárási pánik tört rá, barátai fontosabbak lettek nála és gyermekénél is. Ugyanakkor fontosnak tartotta hozzátenni: egyikőjük sem csalta meg a másikat. 

Miután Hódi kiöntötte szívét az egyik bulvárlapnak, Tóth Bence megosztotta a magazin borítóképét Instagram-oldalán, ahol kommentálta is volt barátnője szavait. Először is azt kérte mindenkitől, hogy tartsák tiszteletben az érzéseit, majd azt írja, nem szeretne beszélni szakításuk részleteiről, de annyit azért elárult, békében váltak el. Tóth nem hiszi, hogy elválásuk végleges, szerinte csak egy leckét kaptak az élettől, amit ha megoldanak, talán még erősebb lesz a kapcsolatuk, mint előtte volt. 

Hiszem,hogy Isten utat mutat nekünk és ha úgy gondolja,hogy ez egy lecke számunkra,akkor megtanuljuk és újra együtt leszünk erősebben, mint valaha. De addig is végig kell járni az utunkat.Ehhez pedig nyugalomra van szükségünk.

Tóth tavaly szeptemberben kérte meg Hódi kezét, az esküvőjüket nyár elejére tervezték, amit a koronavírus miatt már korábban elhalasztották.