Meglepően engedékenyebb lett az Instagram a glamour-modellek mellorientált posztjaival

2020.06.02. 14:15

Míg korábban az Instagram egy-egy túl sokat mutató fotót néhány órán belül törölt, és esetenként még egy kis bünti is járt a posztolásuk miatt, mostanra valamiért sokkal megengedőbb lett az ottani cenzúra. Nem tudni, hogy ez rejtélyes módon a karanténnal függ-e össze, vagy más okozza, mindenesetre mutatunk rá néhány elég jellemző példát – egy fél évvel ezelőtt biztos kaptak volna érte egy ejnye-bejnyét az Instagramtól.

Julia Rose

A 26 éves modellről már olvashattak korábban a Velveten. Ha volt szerencséjük a szóban forgó cikkhez, akkor tudják, hogy Rose imád meztelenkedni, akár nyilvános helyeken is. Most egy barátnőjével az oldalán újra pucérba vágta magát, és egy szaunában izzadós fotóval örvendeztette meg követőit.

Playmate Iryna

Az ukrán-amerikai modellt az Instagram már többször is letiltotta túl sokat mutató fotói miatt, de ettől különösebben sosem ijedt meg. Legfrissebb posztjában azt kérdezte meg a követőitől, hogy ki segítene neki tartani a melleit.

Jem Wolfie

Wolfie egy ausztrál kosárlabdázó, akinek a sport mellett van egy másik szenvedélye is, ezt az alábbi képen láthatják. Ő éppenséggel abban a kérdéskörben kezdett közvélemény-kutatásba, hogy a követői hova utaznának, ha megtehetnék? Mindehhez természetesen figyelemfelkeltő fotót választott magáról.

Anastasia Berthier

A modell többedmagával indított kihívást, amelynek lényege, hogy az egy egyik pillanatban még edző hölgyek hirtelen partikészekké válnak. 

(Berthier egyébként akkor szerzett ismertséget, amikor tinédzserként rohamos iramban kezdtek nőni a mellei. Ez egy év alatt öt méretet jelentett.)