DSC2663

Gáspár Bea cukorbeteg, de nem szedi a gyógyszert, nem tartja a diétát

2020.06.04. 10:53

Gáspár Bea már korábban is beszélt róla, hogy a családjában előfordult a diabétesz, és a cukorbetegségre a hajlamot örökölni lehet. Egy évvel ezelőtt a nuus.hu idézte például Gáspár Bea következő nyilatkozatát egy diabetikus receptversenyről:

A nagymamám, apukám anyja cukorbeteg volt, neki a lábát is levágták. Lehet, hogy hajlamos vagyok én is erre a dologra, bár remélem nem. Győzőnek a rokonságában olyan is volt, aki megvakult, a keresztanyjának mindkét lábát levágták. Ez egy nagyon komoly dolog, amit senki nem vesz komolyan.

Most úgy tűnik, beigazolódtak a félelmek, mert Gáspár Beánál is jelentkeztek a cukorbetegség tünetei. Májusban Gáspár Evelin azt nyilatkozta a Hot! magazinnak, hogy ő maga szintén érintett, és bántja, hogy édesanyja mégsem szedi a gyógyszereit.

Anya nem foglalkozik ezzel, nem szedi a gyógyszereit. Pedig az egyik nagymamám és nagypapám is ebbe halt bele. Komolyan kell ezt venni!

(via Life.hu)

Most ugyanezt a Kiskegyednek is megerősítette maga Gáspár Bea, azzal, hogy már jelentkeznek nála bizonyos tünetek:

Reggelente nem tudok kikelni az ágyból. Tíz óra előtt képtelen vagyok felkelni. Hiába alszom bármennyit, mégis állandóan fáradtnak, levertnek érzem magam

– mondja Gáspár Bea, hozzátéve, hogy bár felírt neki gyógyszert az orvos, azt nem szedi már, mert nem érezte, hogy lenne hatása.

Az az igazság, hogy a diétát sem követem. Ugyanúgy fehér liszttel főzök, mert nem bírom a fűrészporízű barna liszteket, és cukorral édesítek. Az elfogyasztott szénhidrátmennyiséget sem számolom

– teszi hozzá az utóbbi időben gasztrovonalon kiugróan sikeres, főzős Instagramot működtető híresség.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Gáspár Bea cukorbeteg, de nem szedi a gyógyszert, nem tartja a diétát

Volt a családban, akinek levágták a lábát, illetve aki megvakult, Gáspár Beának már vannak tünetei, de nem is számolja, mennyi szénhidrátot fogyaszt.

30 · Jun 04, 2020 10:53am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments