Nehéz héten van túl a Gáspár család. Múlt hét szerdán autóbalesetet szenvedtek, ugyanis hazafelé menet beléjük hajtott egy autó, amelyik a forgalommal szemben haladt. Szerencsére senki nem sérült meg komolyan, a baleset emléke még élénken él Gáspár Beáékban, akik a napokban MC Hawerral is összebalhéztak az ügy kapcsán.

Gáspár Bea éppen a HOT! Magazinhoz volt hivatalos egy interjúra, amikor a baleset érte. A történtek ellenére mégis megjelent a szerkesztőségben, és elárult magáról néhány érdekességet.

A 2017 -es Konyhafőnök VIP győztese már régen kilépett férje árnyékából, nemrégiben jelent meg saját szakácskönyve is.

Természetesen a baleset kapcsán is kérdezték Gáspár Beát, aki elmondta, hogy szeretné elfelejteni a történteket, illetve azt is, hogy ő maga nem fél a haláltól, csupán attól, hogy elveszítheti szeretteit.

Emellett említette, hogy Gáspár Győzővel sokat veszekednek, férje néha még a születésnapját is elfelejti, de mindezek ellenére kerek az életük egymás mellett.

Gáspár Beát a jövőbeli terveiről is kérdezték, amelynek kapcsán elárulta, hogy tervez egy borvacsorát. Azonban kiderült, hogy nem kedveli ezt az italt.

Ki nem állhatom a bort. Ha én iszok, akkor csakis rövidet, töményet. Semmiben sem szeretem a tinglitangli dolgokat. Nekem a bor ilyen. Olyan, mint a hosszú kávé: értelme nincs! Ha jól akarom magam érezni alkoholtól, ha egy kicsit el szeretnék szédülni, akkor megiszok egy-két felest, és ennyi

– mesélte Gáspár Bea, aki arról is beszélt, hogy örülne már egy unokának, de ő maga már nem bírná a szüléssel járó fáradalmakat.