Május közepén írtunk róla, hogy az Instagram Playboyaként is emlegetett Dan Bilzerian pókermilliárdos bejelentette, hogy könyvet ír, amit azóta már be is fejezett. Bilzerian saját életének történetét vetette papírra, amivel már csak egy gondja van_ nem tud neki címet adni. A férfi rajongói segítségét kéri, hogy találjanak ütős címet műremeknek. Akinek az ötlete legjobban megtetszik a milliárdosnak, ötezer dollárt, vagyis 1,5 millió forintot kap kreativitásáért, írja a New York Post. 

Bilzerian Twitter- és Insta-oldalán jelentette be a fentieket, a közösségi oldalaira feltöltött kép tanúsága szerint a pénzember egy bikinis nő társaságában gépelte le könyve utolsó sorait. 

Bilzeriannak kalandos életútja van, úgyhogy bőven van miről írnia. A jómódú családba született férfi haditengerészeti kommandós akart lenni, ám ez nem jött össze neki. Annyi baj legyen, pókeren mocskosul sok pénzt nyert, 2013-ban pedig színészként is kipróbálta magát A túlélő c. filmben, amelyben túl rövidnek találta a jelenetét, ezért beperelte a filmkészítőket.  Leginkább azonban arról híres, hogy Insta-oldalára már több mint 31 millió követőt tudott összeszedni, akiket fényűző életéből kiragadott képekkel szórakoztat, melyek lengén öltözött nők nélkül szinte elképzelhetetlenek, de drogügyeivel is felhívta már néhányszor magára a figyelmet. 

Bilzerian címadós felhívását sokan nem vették komolyan, és inkább gúnyolódó, semmint ötletadó kommenteket írtak a férfi bejegyzése alá. Egyikük például azt tanácsolta, legyen az Bilzerian könyvének a címe, hogy Örökké tartó életközépi válság.