Varga Viktor törölte magát a közösségi médiából, az összes korábbi posztja elérhetetlenné vált. A Csillag születikből megismert, 32 éves zenész többek között a következővel indokolta a döntését a Blikknek:

Nem bírtam már elviselni a világ fájdalmait. Egyszerűen besokalltam.

Varga úgy érzi, jobb, ha megszakítja a kapcsolatát a társadalommal, és ennek része, hogy eltűnik a közösségi médiából is, ahol elég sokféle reakció érkezett a posztjaira:

Azt gondoltam, ha kirakom magam ezekre a platformokra meztelenül, az a szabadságot szimbolizálja. Sokaknak tetszett, nevettek rajta vagy bátorította őket, de mások gyűlöltek és undorodtak tőlem.

És még néhány hír hazai hírességekről röviden:

  • Mc Hawerrel kapcsolatban azt a bűnesetet taglalja a Ripost, hogy a mulatóssztár internetes csalás áldozata lett, tízezer forint eltűnt a bankszámlájáról.
  • Radics Gigi sokkal örömtelibb témáról beszélt a Blikknek: a terhességéről. A 23 éves énekesnő a Czeizel Intézet orvosainak felügyelete alatt szed vitaminokat, és nem fél attól, hogy gyarapodni fog a testsúlya: „nem görcsölök a kilókon, sosem tettem. Az a lényeg, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Ez a természetes folyamat, ami most zajlik a testemben, a legnagyobb áldás.”
  • Hódi Pamela és párja szakítottak, a volt közös otthonban azonban Hódi marad a kislányával. Bár ez anyagi terhet fog róni Berki Krisztián exére, ő inkább spórol, minthogy megint költözzön, derül ki a Bors cikkéből.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Varga Viktor törölte magát az Instáról: „volt, akinek tetszett, mások undorodtak tőlem”

Varga Viktor besokallt a közösségi médiától, Mc Hawertől tízezret csaltak ki csalók, Radics Gigi nem görcsöl a kilókon, Hódi Pamela nem költözik. Hírek.

6 · Jun 10, 2020 09:09am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments