Június elsején lett volna Hódi Pamela és exe, Tóth Bence esküvője. Hódi azért szakított a nagy nap előtt a focistával, mert szerinte a férfire rátört a kapuzárási pánik, és barátai sokkal fontosabbak lettek neki, mint ő és a lánya. Tóth azóta már közösségi oldalán leírta, hogy továbbra is bízik abban, kapcsolatuk rendbe hozható. A férfi elmaradt esküvőjük napján egy rózsacsokrot hagyott Hódi ajtaja előtt, fedezték fel a szomszédok, amit a Bors meg is írt. 

Az elmaradt esküvő napján az egykori pár mindkét tagja más elfoglaltságot szervezett magának. Hódi csajbulit tartott, Tóth pedig haverjaival kerti sütögetést rendezett. Előtte viszont:

Épp a szemetet vittem le, amikor a lakásból kilépve megláttam, hogy Pamela ajtaja előtt, a lábtörlőn egy hatalmas rózsacsokor hever. Később pedig a mellettem lakó mesélte, hogy ő meg látta Bencét aznap a házban. Úgyhogy hamar összeraktuk a puzzle-t

- nyilatkozta Hódi egyik szomszédja a bulvárlapnak, egyből össze is kapcsolva a két történetet. Nahát, milyen szemfülesek ezek a szomszédok!