A rossz és idegesítő hírek ellensúlyozására most a köz érdeklődésére több-kevesebb mértékben számot tartó közösségimédiás posztokból közlünk válogatást. Vagyis itt a magyar instahíradó!

Újabb modellfotót tekinthetünk meg Hunyadi Donatelláról, bár azt most nem tudjuk, hol fog megjelenni a felvétel, ha nem csak a portfóliójához készült. Nemrég az olasz Vogue online kiadásán jelent meg a fotója, úgyhogy bármit el tudunk képzelni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

💭📸 Photo: @esztersarah Mua & Hair: @fruzsiny . . @elmagicagency 🤍

✨Donatella✨ (@donatellahunyadi) által megosztott bejegyzés,

Liptai Claudia ezzel a poszttal köszöntötte a férjét a házassági évfordulójuk alkalmából. A mellékelt szövegből kiderül, hogy az esküvőjük napján esett az eső, ami a népi babona szerint a torkos menyasszonyokat sújtó ősi átok. Ha figyelembe vesszük, hogy a színész-műsorvezető egy cukrászhoz ment nőül, képesített cukrász, és még sütős előadásai is vannak, akkor nem tűnik akkora hülyeségnek a dolog.

Pásztor Anna és alkotótársai egy házibulin készítették az alábbi klipet a friss dalukhoz, és mivel nem olyan idegesítő, mint minden karanténdal az utóbbi két hónapban, a klip pedig jópofa (képesek voltunk végignézni), szeretettel közreadjuk mi is.

Kulcsár Edina trükkös képet mutatott a lányáról, Nináról, akinek gyakorlatilag csak az arca nem látszik, ügyes! A kislányról egyelőre annyit tudunk, hogy nagyon szereti a bátyja, ez mondjuk nem tekinthető váratlan fordulatnak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Óriási puszival indítjuk a reggelt!🥰 #Nina

Szabó-Kulcsár Edina 👰🏻❤️ (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

Sarka Kata Instastoryban tudatta a bolygó népességével, hogy felvágott egy csomó gombát, aztán edzett a barátnőivel. Jól nézzék meg ezt a képet, mert a két barátnő keze nem is úgy van, ahogy elsőre tűnhet!

És ha már a luxusfeleségeknél tartunk, tekintsék meg Yvonne Dedericket, aki a látszat ellenére nem minden izmát megfeszítve keresi a parlagfüvet a friss gyepben.

Debreczeni Zita posztolt egy képet a nyilvános Instagram-fiókjára, és szöveget írt mellé. Egyiket sem lehet semmilyen formában utánközölni, úgyhogy szíveskedjenek ide klikkolni, ha érdekli őket valami vele és férjével kapcsolatban.

Kelemen Anna ismeretlen okokból videós szóömlést tett közzé a maga vonatkozó oldalán. Ha van kedvük, mutassák meg neki a kedvenc szandijukat, mi még mindig meredten bámuljuk a monitort.

Végül pedig: Hosszú Katinka megcsípte a Parlamentet.

Hódi Pamela Instagramját ma nem néztük meg.