Jó reggelt, íme, néhány hír kávé mellé.

Húsz év házasság után elválik Zséda és férje, bizonyos Szabolcs. A Blikk úgy tudja, hogy már télen eldöntötték, hogy külön szeretnék folytatni az életüket, mert a kapcsolatuk elfáradt. Egy közös gyerekük van, kapcsolatuk egy tunéziai nyaraláson kezdődött, amelyre az énekesnő és az orvos külön utaztak, csak ott ismerkedtek össze.

Szegedi Ferenc, aki Fecsóként arról híres, hogy gazdag, és egy tévéműsorban elvett egy nem híres, de szintén jómódú nőt (Vasvári Vivien) , akivel azóta válnak – szóval Szegedi Ferenc fél éve udvarol egy Kiss Vivien nevű szépségkirálynőnek. A Blikk megkérdezte erről Kisst, aki megjegyezte, hogy még szerették volna titokban tartani a kapcsolatukat, de hát most már mindegy. Vivien2 szombathelyi, az agrárszektorban dolgozik, az édesapja eddig nem tudott a kapcsolatáról, és egyelőre távkapcsolatban vannak az üzletemberrel.

A Ripost úgy tudja, hogy Majka és Dundika, a legbizarrabb nevű magyar celebpárok egyike, jövő hétvégén összeházasodnak. Tíz éve vannak együtt, ezalatt két gyerekük született.

Szulák Andrea azt mondta a Story magazinnak, hogy visszavonul a tévézéstől, elég volt a folyamatos változásokból; ezentúl csak színházi-és koncertfellépéseket vállal. (Nemrég derült ki, hogy Hajdú Péter megszüntette a műsorát, amin nagyon felháborodott, és távozott a Life Tv-től, köszönetet mondva Mészáros Beatrixnak, aki történetesen Mészáros Lőrinc gázszerelő-milliárdos felesége, és a tévé tulajdonosa.)

Pumped Gabo elgondolkodott rajta, és arra jutott, hogy képtelen lenne dolgozni.

Szabó Győzőnek nincs színészdiplomája, ezért kívülállónak érzi magát a szakmában, annak ellenére, hogy a legnézettebb magyar filmekben szerepelt. A Blikknek többek közt arról beszélt, kapott volna állami kitüntetést, de a drogos múltja miatt mégsem kapott.

Gelencsér Tímea műsorvezető egy vegánnak mondott receptet készített ma a Mokka című tévéműsorban, de tett bele tojást, amiért sokan kinevették, mások felháborodtak – írja a Bors. Ön köztük van?

Hogyan viszonyul ehhez a kérdéshez?