Tegnap írtuk meg, hogy Hajdú Pétert nevezték ki a Media Vivantis Zrt. új vezérigazgatójának, ami azt jelenti, hogy ő lett a Life TV első számú vezetője is. Első intézkedései között volt, hogy az alacsony nézettségre hivatkozva megszüntesse Szulák Andrea Nyugi! Köztünk marad,  és a Várkonyi Andrea Női titkok című műsorát.

Szulák a hírre Facebook-oldalán reagált, a színésznő azt írta, Hajdú Péter megnyilvánulásai megerősítették őt abban az elhatározásában, hogy ne fogadja el a csatorna ajánlatát, inkább távozzon a Life TV-től. 

Hajdút a Blikk kérdezte meg, mit gondol Szulák fenti véleményéről:

Nem túl etikus, amit Szulák Andrea kiírt, mert nem ez és nem így történt. Ráadásul a programigazgatóval beszélt, nem velem. De mindannyian voltunk már hasonló helyzetben, ezért megértem az indulatos posztját és sok sikert kívánok neki. 

Azóta már Várkonyi Andrea is reagált arra, hogy megszüntetik műsorát. Szulákkal ellentétben, ő marad a Life TV-vel, mivel a csatorna ragaszkodik hozzá. 

Egyelőre nincs szó csatornaváltásról, a Life tv új vezetősége már az első napokban jelezte, hogy ragaszkodnak hozzám, s most egy tárgyalási szakaszban vagyunk, majd kiderül, hogy amilyen műsorban számítanak rám, az nekem is megfelelő-e. 

Várkonyi természetesen sajnálja, hogy megszüntetik a műsorát, de mint mondja, a televíziózás ilyen, az új vezetőknek mindig új elképzelései vannak. Bár csak kevés háztartásban volt elérhető műsora, Várkonyi szerint így is komoly rajongói tábora volt, ezért azon van, hogy amilyen hamar csak lehet, újra műsorra tűzzék.