Kevés ember létezik a Földön, akit ne bántottak volna a külseje, legfőképpen a súlya miatt legalább egyszer életében.  Ez a nyomás a hírességekre még erősebben vonatkozik, hiszen a kamerák kereszttüzében mindenki a legjobb formájukra kíváncsi.

Egy Instagram oldal a minap arra lett figyelmes, hogy egy Twitterező kövérnek nevezte Ariana Grandét, mire a rajongók igencsak kiakadtak.

A szóban forgó fotó láttán sokan arra következtettek, hogy az énekesnő a karantén alatt szedett fel néhány pluszkilót, a vérbeli rajongók azonban felvilágosítottak mindenkit, hogy a kép még a Grammy-gála előtt készült, mások pedig azt állították, hogy mindez csak Photoshop.

Akármikor is készült a fotó, egy rajongó remekül megfogalmazta, hogy ha hízott, ha nem, Ariana Grande ugyanaz az a remek ember maradt.

Az énekesnő imázsához egyébként már évek óta hozzátartozik őzikéhez hasonló sudár alakja, amit ezután ért el, hogy áttért a vegán életmódra. Az énekesnő egyelőre nem kommentálta a testére tett megjegyzést, de erre nincs is szükség.