Izgalmasítsa a napját egy kis szexi kontenttel az Instagramról! Női hírességek-influenszerek friss posztjait állítottam sorrendbe alább, méghozzá ledérségi sorrendbe. Jennifer Lopez alábbi, hozzá képest visszafogottan szexi portréja az első, aztán az egyre bevállalósabb fotók következnek alatta.

Dita Von Teese, az erotikus szórakoztatás egyik királynője, aki másodállásként fehérneműmárkáját is nagy sikerrel értékesíti, tegnap este Koppenhágában lépett volna fel. Mivel a műsor a járvány miatt természetesen elmaradt, Dita Von Teese az alábbi képpel és egy 2021-es fellépési dátummal kedveskedett skandináv és nemskandináv követőinek. Vigyázat, ostor van nála!

Doutzen Kroes modell egy tengerpartról posztolt egy feltehetőleg korábbi, de ettől még nagyon szexi képet – csakúgy, ahogy azt Köllő Babett is tette.

Ariana Grande örülhet, mert nemrég tették közzé, hogy Justin Bieberrel közös, karanténos dala az első helyezett lett a hivatalos amerikai hallgatottsági összesítésben, azaz a Billboard Hot 100-on. Ehhez nincs különösebb köze az alábbi, szőrösmellű, ajaknyalogatós fotónak, amit az énekesnő nem sokkal a slágerlista friss állásának kihirdetése előtt posztolt.

Courtney Stodden realitysztár a múltkor a házasságával kapcsolatban beszélt egy-két fajsúlyosabb témáról. Most semmi ilyesmiről nincs szó, csak megmutatta, hogyan néz ki, amikor egy kis időt szán saját magára.

Demi Rose Mawby, vagy művésznevén Demi Rose arról ismert, hogy influenszerként általában olyan képeket posztol, mint az alábbi. Most nem csak úgy általában egy olyan képet posztolt, mint az alábbi, hanem pontosan az alábbi képet posztolta.

Trisha Paytas egy testpozitív, újabban 18+-os kontentet is gyártó realitysztár-influenszer, aki sosem csinált titkot mentális problémáiból, de abból sem, hogy néha nem fér bele a melltartóiba. Ő az alábbi kép megosztását tartotta jó ötletnek tegnap este.