Sokak kedvenc sztárapukája, David Beckham idén töltötte be a 45. életévét. Az egykori focistának tagadhatatlanul remekül áll a kor, akárcsak Brad Pittnek.

Ezt mi sem bizonyíthatná jobban, mint az, hogy a minap a szó szoros értelmében nagypapa-szettben indult el szokásos sétájára, ahová még botot is vitt magával. A jelenséget meg is örökítette, és a követőivel is megosztotta. Beckham rajongói természetesen imádták a fotót, és többen a Peaky Blinders hangulatát vélték felfedezni a szerelésben.

Vasvári Vivien egy szafariban járt a hétvégén, ahol kíváncsi tevék rohamozták meg őt. A kép további érdekessége az üzletasszony lábai között figyelő banán, amire néhányan fel is figyeltek, és megkérdezték, milyen célt szolgál. Vasvárvi tömören, egy nevetős hangulatjel társaságában válaszolt arra, hogy mi van a lába között:

Kaja

Claudia Schiffer egy 1992-ben készült fotóval nosztálgiázott az Instagramon, ami nem csak azért érdekes, mert egy Chanel kampányhoz készült, hanem azért is, mert a modell egy kerti locsolóval pózol.

Kulcsár Edina húgáról ritkán hallani, ugyanis a szépségkirálynő és testvére sokáig nem volt jó viszonyban. Tavaly októberben azonban a Velveten is olvashatta, hogy megtört a jég közöttük. Kulcsár a minap közzé is tett Renátáról két dögös fotót, amit ide kattintva nézhet meg.