Új hétre virradtunk, kedvenc celebjeink pedig újult erővel posztolnak magukról képeket Insta-oldalukra, úgyhogy mutatunk is néhány fotót, amin megakadt a szemünk. Itt van mindjárt Vajna Tímea, aki a legfrissebb képét egyértelműen feldobta néhány filterrel:

Viszont a hétvégén, Instastoryban közölt képpárt, mint állítja, nem. Íme:

„Vacilláltam, hogy kitegyem-e, de hátha erőt adok a hölgyeknek, hiszen én is emberből vagyok és nagyon szeretek enni” – írta magyarázatként, és természetesen azt is közölte, milyen diétát használ. (A Tomán-diéta egy ötnapos fogyókúra, mely látványos eredményeket ígér ilyen rövid idő alatt, amikor csakis a Tomán saját márkájú, magas fehérjetartalmú snackjeit és italporait lehet fogyasztani.)

Igaz, néhány nappal ezelőtt, de Schorbert Lara végre megmutatta a szerelmét, akiről eddig csak találgatni lehetett. „Ti amo", vagyis „Szeretlek", olvasható a kép melletti leírásban. 

Kasza Tibor örömmel osztotta meg a hírt Insta-oldalán, hogy a YouTube által pornográfnak ítélt, Dér Henivel készült klipje öt nap alatt kétmilliós nézettséget produkált. A bejegyzést ide kattintva tudja megnézni. 

A Ripost is nagy érdeklőséggel figyeli az Instagramot, az újság kiszúrta, hogy Hódi Pamela és exvőlegénye, Tóth Bence mindketten a Balaton felé vették az irányt szombat délelőtt, és nem ez volt az első alkalom, hogy mindketten ugyanott jártak. Korábban a szadai Szafari Parkba ment a focista, majd néhány nappal később Hódi is felkereste a helyet, mindketten be is csekkoltak onnan közösségi oldalukon. 

Bezzeg Gáspár Laci nem pihenéssel, hanem kemény lábedzéssel töltötte a vasárnapját, meg is mutatta, hogy dagadnak az erek a vádlijában az edzés után.