Hosszú ideje húzódik a Johnny Depp kontra Amber Heard-botrány, mi is sokszor írtunk róla: a két színész viharos házassága 2017-ben véget ért, de a pár azóta is fáradhatatlanul pereskedik egymással, és nem túlzás azt állítani, hogy ha valakik, akkor ők tényleg kígyót-békát kiáltanak egymásra. Legutóbb áprilisban írtunk az üggyel kapcsolatban, akkor Depp azt állította, hazudott arról, ki sebezte meg olyan súlyosan az ujját, és elmondta, hogy volt felesége csonkította meg.

A pernek most már az is szerves részét képzi, hogy a színész csapata bebizonyítsa, Amber Heard többször is megcsalta Deppet. Először James Francót vették elő, akivel a színésznő az Agydopping naplók című filmben forgatott fülledt ágyjelenetet, illetve az a hír járta, hogy a színész szívesen látogatta is őt Deppel közös lakásában. Most arra kérték, adjon át minden üzenetváltást, amelyet Hearddel folytatott 2016-ban.

Franco neve egyébként tanúként is előkerült, méghozzá Elon Muskkal egyetemben, ők ugyanis állítólag találkoztak Hearddel abban az időben, amikor állítólag Johnny Depp bántotta őt, és láthatták a sebeit.

Depp oldala most valahonnan új információt szerezhetett, az ügyvédje, Benjamin Chew ugyanis beidézte tanúnak Heard egyik barátnőjének, Raquel Penningtonnak a exférjét, akivel állítólag hónapokig ingyen laktak egy lakásban, amit Depp fizetett. A párbeszéd így hangzott Chew és Josh Drew között:

Benjamin Chew: A felesége beszélt önnek arról, hogy Amber Heardnek volt egy afférja Cara Delevingne-nel, amíg még mindig Johnny Depp felesége volt?

Josh Drew: Igen.

Benjamin Chew: Említette önnek szóban, vagy más módon, hogy amíg Amber Heard és Johnny Depp még házastársak voltak, Amber Heard, Elon Musk és Cara Delevigne együtt töltötték az éjszakát?

Josh Drew: Igen, egy különleges randevú keretében, nem tudom biztosan.

Benjamin Chew: Szóval volt egy hármas afférjuk, igaz?

Josh Drew: Tudomásom szerint, igen.

Az ügy tehát ismét tovább bonyolódott. Ami Muskot illeti, korábban valóban együtt volt a színésznővel, illetve 2018-ban a Velveten is láthatta, amint kézen fogva sétálgatnak, bár a dologból végül nem lett semmi, addigra pedig már Heard sem volt Deppné.

Cara Delevinge viszont meglehet, hogy végül mégis a bíróságon köt ki. A modell nagyon szeretett volna esküdt lenni Harvey Weinstein tárgyalásán, de végül ez a terve nem jött össze. Tanúként viszont nem kicsi az esély rá, hogy beidézik a Heard kontra Depp-ügyben - írja a Daily Mail.