Dylan Sprouse úgy instagramozik, hogy 9 db posztjából 8 négy éve állandó, és a legfrissebb posztot cserélgeti, ha valami újdonságot akar mondani, a korábbi poszt törlésével. Hát a legfrissebb poszt most arról szól, hogy megvolt kapcsolatuk második évfordulója Palvin Barbarával, amit a Yosemite nemzeti parkban ünnepeltek a világtól és a térerőtől távol. Eközben készült az alábbi fotó, aminek kapcsán Sprouse megjegyzi, hogy az idő előrehaladtával egyre jobban hasonlítanak egymásra szerelmével, a végén egyetlen négykarú-négylábú lénnyé fognak egyesülni! Mondjuk nem csoda, hogy Sprouse ezzel viccel, ő és Palvin Barbara gyakran össze is szoktak öltözni, hogy a hasonlóság még nagyobb legyen.

Palvin Barbara a témáról semmi újdonságot nem tett közzé, az ő legutóbbi posztja egy hetes, és éppen Los Angelesben ejtőzik a képen.

A hazai hírességek közül rengetegen reagáltak Benedek Tibor halálának hírére a mai napon az Instagramon, de ezeket külön foglaltuk össze, ezért

itt most alább nézzünk még néhány posztot, amik nem ezzel a szomorú hírrel foglalkoznak!

  • Kelemen Henrietta, a 2012-es Miss Hungary győztese azt posztolta, hogy gyereket várnak párjával, Feczesin Róberttel, a Vasas futballistájával. Üdvözlet a Blikknek, mert ezt nélkülük biztos nem szúrtuk volna ki.
  • Kulcsár Edina egy elég megható posztban írt arról, hogy az autóban egy érintéssel hogyan tudta megnyugtatni síró kislányát.
  • Kárpáti Rebeka a tegnapi napot menyasszonynak öltözve töltötte egy tanyán, egy fotózás kedvéért.
  • Ónodi Eszter Siófokon volt most, és azzal viccel ebben a posztban, hogy szinte ugyanolyan rossz volt most az idő, mint amikor 2013 telén járt ugyanitt.
  • Mészáros Mercédesz pedig, akiről a múlt héten írtunk először, nem szereti, ha túl közel állnak hozzá.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Instahíradó: Palvinék két éve járnak, már ugyanúgy néznek ki

Dylan Sprouse az évforduló alkalmából azzal viccel az Instán, mennyire hasonlítanak egymásra a szerelmével, Ónodi Eszter pedig azzal, milyen rossz az idő Siófokon.

20 · Jun 18, 2020 01:55pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments