Jogosan merülhet fel önben a kérdés, hogy miután tavaly karácsonyra egy vibrátorral lepte meg magát, néhány hónapja pedig egy virágokból megformázott vagina előtt pózolt,  vajon mit tud még kitalálni Gwyneth Paltow, amiről írhatnánk. Ne aggódjon, a Goop tulajdonosa vaginaillatú gyertyái sikerén felbuzdulva most orgazmusa illatát öntötte viaszba, és készített belőle gyertyát. 

Paltrow Jimmy Fallon műsorának vendége volt, ahol nem személyesen, csak webkamerán keresztül jelent meg. A műsorvezető kérdéseire válaszolva, aki sorra vette, milyen rendhagyó termékeket gyárt a sztár Goop nevű cége, Paltrow felfedte, hogy vaginaillatú gyertyája után már van olyan is, aminek az a neve, hogy „Ennek olyan az illata, mint az orgazmusomnak."

Az orgazmus illatának eszenciáját többek között török rózsából, grapefruitból és érett fekete ribizliből nyerte ki, az ára pedig (csakúgy, mint a vaginaillatú terméknek) 75 dollár, vagyis több mint 20 ezer forint. Az orgazmusgyertya papírcsomagolása is igen frappáns, tűzijátékok vannak rajta. 

Paltrow a videó végén elmondja, hogy azért készített orgazmusillatú gyertyát, mert a vaginaillatú változata elképesztően sikeres lett: annyit rendeltek belőle, hogy egy rövid időre teljesen kifogyott a készlet, kénytelenek voltak még többet gyártani. A különleges szagú termékekkel azonban nem a kedélyeket akarta borzolni, hanem egyfajta feminista punk-rock álláspontot akart képviselni, és valami nagyon vicceset megalkotni. 

Ha a fenti videót nincs kedve végignézni, az elejébe érdemes beletekerni, ugyanis látható benne a színésznő kisfia is, akit a műsorvezető arról kérdez például, milyen hangszeren szokott zenélni.