Európa országaiban évszázadokig Szent József napja, azaz március 19. volt apák napja, de 1910-ben egy amerikai nő kezdeményezésére az USA-ban átkerült ez a megemlékezés június harmadik vasárnapjára, és többek között az Instagramon keresztül hozzánk is elért már ez az ünneplési időpont. Ha ön belenézett az elmúlt órákban a közösségi médiába, bizonyára látta, milyen sokan posztoltak apák napjával kapcsolatban. Ha nem, akkor is remélhetőleg érdeklődéssel fogadja az alábbi összeállítást magyar hírességek apáknapi posztjaiból.

Kezdjük Liptai Claudiával, aki nem a saját édesapjáról posztolt, hanem két gyermeke édesapjáról: Gesztesi Károlyról és Pataki Ádámról. A két férfi képét egy közös montázsba szerkesztette össze Liptai Claudia, és a poszt a következő szöveget tartalmazza:

Hogyan tud a szív ennyire fájni és örülni egyszerre. Kincseket adtatok a kezembe. Csak azt tudom írni, hogy amíg tudtok, öleljetek. Én így teszek.

A saját apukájával közös, aranyos és menő fotót osztott meg viszont Kocsis Tibor, a második X-faktor győztese. A képhez azt írja, bár felnőttként ritkán fotózkodik együtt édesapjával, a kapcsolatuk jobb nem is lehetne!

Shane Tusup szintén egy gyerekkori képet osztott meg, ezúton is bocsánatot kérve édesapjától, hogy nem tudott ma vele lenni, hogy együtt vacsorázhassanak. Az úszóedző azt írja, édesapjánál jobb apát kívánni sem lehetne, őt példaképnek tartja, és az életcélja, hogy legalább fele olyan férfi legyen, mint édesapja, akiről reméli, hogy büszke a fiára.

Lakatos Márk apáknapi posztja egészen másmilyen, a friss közös képhez a következő szöveg tartozik: „most jöttem rá, hogy 20 éve nincs közös fotónk az Öreggel... a kapcsolatunk a harcról szólt mindig, a megfelelésről, arról, hogy jó lehetek-e a szemében bármikor is. Rohadt egy dolog volt. Sokáig küzdöttem érte-ellene. A szeretetéért. Pedig szeretett és szeret most is. Az Ő módján, az Ő élete lehetőségei szerint. Amikor ezt megértettem, elmúlt a harc. Persze fájdalom van még mélyen valahol. De azért dolgozom, hogy feloldódjon egyszer. Boldog Apák Napját, Fater!

Megint más megközelítése az ünneplésnek, hogy Hajdú Péter azt posztolta, milyen jópofa meglepetéssel kedveskedett neki a kislánya, aki az Apák lapjában azt írja, az ő apukája azért a legeslegjobb a világon, mert „szeret, gondoskodik, megvesz nekünk mindent, amit szeretnénk, jól főz, vicces”.

Iszak Eszter azt írja az alábbi posztban, hogy „sajnos én könnyedén meg tudnám számolni a kezeimen, hány közös képem van apukámmal... de örülök, hogy legalább ezek a fotók megszülettek”. A műsorvezető-influenszer ezek után arra figyelmeztet, hogy milyen fontos, hogy minél több időt töltsünk a szeretteinkkel.

Dallos Bogi, az X-faktor mentora egy nagyon aranyos gyerekkori képet posztolt, amin édesapjával együtt szundítanak.

És végül nézzük meg, hogyan „menősködik” Lilu az édesapjával egy strandon, akiről egyrészt azt írja, hogy a legjobb apuka, másrészt azt, hogy „őrült dögös”.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Liptai Claudia apák napján Gesztesi Károlyról posztolt – összefoglaló

Shane Tusup példaképnek tartja saját édesapját, Iszak Eszternek alig van közös fotója apukájával, Hajdú Péter a lányától kapott ajándékot posztolta.

3 · Jun 22, 2020 09:31am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments