Sokakból váltott ki hitetlenkedést múlt héten a hír, hogy Ansel Elgortot, a Csillagainkban a hiba színészét szexuális zaklatással vádolták meg. Elgort reagált, és bár magát az erőszak tényét tagadta, elismerte, hogy csúnyán videlkedett a lánnyal, mert hiába kereste őt, egy idő után egyszerűen nem válaszolt az üzeneteire.

A történetével most a nyilvánosság elé állt lány profilja azóta eltűnt a Twitterről, ahogyan a bejegyzése is. De talán az ő példáján felbátorodva állt elő a hétvégén egy Danielle nevű nő is előállt a saját történetével.

A sztori szerint Bieber (szintén 2014-ben) Austinban koncertezett, ahol találkozott a lánnyal, és a barátaival együtt felhívta a hotelszobájába. Később egy külön helyiségbe vonultak, ahol az akkor 20 éves énekes állítólag zaklatta a tőle egy évvel idősebb rajongóját. Ahogy a másik esetben, úgy most ez a poszt is törlődött, ahogy a profil is, amelyről közzétették.

Bieber képviselője, Alison Kaye megerősítette, hogy ez a feltételezés lehetetlen, ugyanis az énekes a szóban forgó napon nem tartózkodott abban a hotelben, amit a lány állít. Maga Justin Bieber is reagált a vádakra, amiket úgy tűnik, nagyon komolyan vett - írja a Guardian.

Az elmúlt 24 órában feltűnt egy poszt a Twitteren, amelyben szexuális zaklatással vádolnak meg engem, egy 2014, március 9-ei napon Austinban, a Four Seasons Hotelben. Szeretném tisztázni a dolgokat. Ez a sztori nem igaz. Hamarosan megmutatom, hogy sosem voltam jelen az említett helyszínen

– írta Twitteren az énekes, majd e-maileket és számlákat osztott meg követőivel, amellyel bizonyítja, hogy az állítólagos zaklatás időpontjában ő korábbi barátnőjével, Selena Gomezzel tartózkodott egy teljesen másik szálláshelyen.

A pletyka az pletyka, de a szexuális zaklatás valami olyan, amit nem nézek el csak úgy. Azonnal beszélni akartam, de tiszteletben tartva azt a rengeteg áldozatot, akik naponta megküzdenek ezekkel a dolgokkal, mindenképp elég tényt akartam gyűjteni, mielőtt megteszem a nyilatkozatomat

– írta Bieber, majd hozzátette, hogy a Twitterrel együttműködve megteszi majd a szükséges jogi intézkedéseket az őt ért rágalmak ügyében.