Most mit csináljunk, ha mindenféle celebnők összevissza bikinizik, szexizik, mutogatják magukat az Instagramon? Engedünk a nyomásnak, és jócsajszüretet közlünk belőlük.

Tessék!

Elsa Hosk legújabb Instagram-posztja nemes egyszerűséggel a nyár címet kapta, néhány plusz betűvel kiegészítve a nagyobb hatás kedvéért. A modellnek még csak ki sem kell mennie a házból a nyári hangulathoz, ezért a lépcsője közepén vetkőzött bikinire.

Kim Kardashiannek szó szerint sikerült lélegzetelállító felvételt posztolnia magáról. A celebritás egy tavalyi videót osztott meg magáról, amin egy olyan szoros fűzőben tekereg, hogy a dereka kvázi megszűnik természetes valójában létezni.

Közvetlenül ezelőtt egyébként sminkmárkáját szerette volna reklámozni, mindezt azonban eléggé érdekesen tette meg. Ugyanis bár a leírásban azt hangoztatta, mely termékekkel készítette el a sminkjét, a poszt középpontjába mégis Kardashian latexnadrágos feneke került. [Lehet, hogy azt is kifestette?]

Jennifer Lopez már kimozdult a négy fal közül. Posztja szerint ez volt az első alkalom, hogy csekkolta a nyári rezgéseket. A jelek szerint a nyári rezgések rendben vannak.

Koroknyai Virág szintén vízközelbe látogatott. A Miss World Hungary 2017-es évének győztese egy medencében pihente ki a múlt hét fáradalmait, amiről fotókat is készített.

Candice Swanepoel művészi vénáját engedte a minap kiteljesedni. A Victoria's Secret modellje maga is a tengerparton flangált nemrég, ahol megakadt a szeme egy százszorszépen. A virág azonnal megihlette, ezért gyorsan felvette, és több fotót is készített vele.