Három évre szóló távolságtartási végzést rótt ki a bíróság Prenell Rousseau-ra, az énekesnő rajongójára, aki több alkalommal is jogtalanul tartózkodott Billie Eillish házában, írja a PageSix

A férfi május 4-én és 5-én jelent meg a sztár otthonában, ahol Eillish a szüleivel együtt él. Az énekesnő a bíróságnak azt mondta, Rousseau  viselkedése zavaros volt, akire, mivel birtokháborítást követett el, kihívták a rendőrséget. Bár Eillish ügyvédje eredetileg ötéves távolságtartási végzést követelt a férfi ellen, végül csak hároméves lett belőle. A bíróság azért enyhítette a büntetést, mert amikor Rousseau Eillish-ék tulajdonának területén tartózkodott, nem viselkedett közveszélyesen, nem állt szándékában bántalmazni a családot.

Amikor Rousseau május 4-én becsöngetett Eillish-ékhoz, a sztár édesapja vette fel a kaputelefont, majd mikor a lányát kereste az idegen férfi, közölte vele, hogy rossz helyen jár. Rousseau ennek ellenére nem távozott, inkább leült a tornácon és olvasni kezdett. 

Amíg vártuk, hogy a biztonságiak megérkezzenek, Mr. Rousseau a tornácunkon maradt, leült és olvasni kezdett egy könyvet. (...) Az apám többször megkérte, hogy távozzon, de a férfi figyelmen kívül hagyta 

- olvasható Billie Eillish bírósági vallomásában.  

A fura férfi azon és a következő napon még összesen ötször tért vissza Eillish házához. A családot nemcsak a viselkedésével ijesztette meg, hanem azzal is, hogy nem viselt sem kesztyűt, sem szájmaszkot.