Idén áprilisban olvashatta a Velveten, hogy Nina Dobrev egy olimpiai bajnokkal, egészen konkrétan Shaun White-tal töltött egy éjszakát. A jelek szerint ez több lehet holmi futó kalandnál, a pár ugyanis együtt tűnt fel Camila Morrone 23. születésnapi partiján, amit Leonardo DiCaprio rendezett neki.

A 45 éves színész egyébként nem vette félvállról a barátnője ünneplését, így egy jachton szervezte meg a bulit. A 43 méter hosszú hajóval Los Angeles és Malibu között úszkáltak, az eseményre pedig Nina Dobrevék mellett hivatalos volt még többek között Kevin Connolly és Lukas Haas, a színész régi barátai is - írja a Page Six.

Az italozásról fotók is készültek, amelyeken jól látszik például az, hogy Dobrevék elég jól érzik magukat, és amíg a vendégek kevésbé adtak a biztonságra, addig DiCaprio inkább felpattintott magára egy maszkot - bár ennek sok értelmét nem látjuk, hiszen valószínűleg Camila Morrone nem fog tartózkodni szerelme esetleges megcsókolásától, pedig nem viselt védőfelszerelést. (Nina Dobrev és Shaun White ölelkezéséért érdemes lapozni a posztban.)