kb.png

Karda Bea: „novemberben tudtam meg, hogy ismét visszatért a rák”

2020.06.25. 08:37

2014-ben írtuk meg, hogy 8 év küzdelem után Karda Beáta tünetmentes, kigyógyult a mellrákból. A 69 éves énekesnő most azonban azt nyilatkozta, tavaly újra visszatért nála a betegség, de már jól van.

Novemberben tudtam meg, hogy ismét visszatért a rák, és az is azonnal nyilvánvaló volt, hogy műtétre lesz szükség. Nem tagadom, teljesen összetörtem

– többek között ezt nyilatkozta a Ripostnak Karda Bea, aki már korábban is küzdött depresszióval. Az interjúban elmeséli, amikor a sugárkezelést elkezdték nála, akkor kezdődött a koronavírus-járvány, így méginkább aggódott egészségéért, de mostanra szerencsésen felgyógyult.

Bevallom, nem így terveztem az életem mostani szakaszát. Nem gondoltam, hogy ennyi idősen még megélhetés lesz számomra az imádott színpad, de nem úgy alakultak a dolgaim, hogy mostanra hátradőlhetek és élvezhetem a közönség előtt töltött évtizedeim gyümölcsét

– mondja Karda Bea mostani állapotáról.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Karda Bea: „novemberben tudtam meg, hogy ismét visszatért a rák”

A 69 éves énekesnő pont a járvány alatt kapott sugárkezelést, de már meggyógyult. Nem gondolta volna, hogy ennyi idősen is rászorul majd a munkára.

14 · Jun 25, 2020 08:37am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments