Úgy tűnik, kezd visszatérni egy régi klasszikus, már ami a fürdőruhadivatot illeti. Szerdán Horváth Évát láthatták párducmintás bikiniben, mai gyűjtésünkben pedig szintén feltűnik majd három celebnő, aki erre a formára szavazott.

Mészáros Mercédesz

a természet lágy ölén fotózkodott le az említett mintázattal ellátott bikiniben. A Kanadában élő influenszer mindemellett azt is megmutatta, milyen eredménye lett a sok guggolásnak, amit a karantén alatt végezhetett.

Sofia Vergara

szeret régi fotókkal nosztalgiázni, a minap is így tett, amikor egy fiatalkori képét posztolta az Instagramjára. Ő is párducmintában feszít, további érdekesség pedig a színésznő fekete haja, amihez hasonlót szinte időtlen idők óta nem láthattunk rajta, tekintettel jellegzetes szőkés-barna frizurájára.

Sáfrány Emese

az állati mintáktól elkanyarodva ugyan, de ugyancsak is bikiniben jelentkezett be nemrégiben. A légtornásznak ráadásul az is megadatott, hogy a tengerben mártózzon meg Rovinj partjainál, Horvátországban.

Adriana Lima

szintén nosztalgiázással ütötte el az időt. A modell az egyik kedvenc helyén készült fotóval várja, hogy az élet visszatérjen a hétköznapi kerékvágásba.

Ariana Grande

ma lett 27 éves, ennek örömére pedig posztolt néhány közös fotót a kutyáival és egy barátjával, valamint egy olyat is, amin még tipegő.

Kim Kardashian

továbbra is ezerrel reklámozza fehérnemű márkáját. Az új kollekcióból is mutatott néhány darabot, ezúttal a haját dobálva közben.