Múlt héten számolunk be róla, hogy meghalt Steve Bing, Elizabeth Hurley egykori szerelme, Damian Hurley édesapja: a producer levetette magát egy épület tetejéről. A néhány napja 18. születésnapját ünneplő, modellkedéssel foglalkozó Damian Hurley Insta-oldalán köszönte meg rajongói felköszöntését, és egyben azt is, mennyien támogatták őt édesapja elveszítése után.

Szeretném ismét mindenkinek megköszönni az utóbbi napok csodálatos kedvességét. A szeretetetek és támogatásotok sokat segített ezekben a nehéz időkben.

Hurley egy korábbi posztjában is köszönetet mondott barátainak és családjának, akik mellette állnak ebben a "különös és zavaros" időszakban. 

Egykori párja haláláról Elizabeth Hurley is megemlékezett közösségi oldalán. A színésznő azt írta, bár nehézségekkel is szembe kellett nézniük, míg együtt voltak, Bing egy kedves és aranyos ember volt. 

Az utóbbi években ismét közel kerültünk egymáshoz. Legutoljára a fiunk 18.születésnapjáról beszéltünk. 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.