A hétvége a strandok és úszómedencék bűvöletében telt hírességeinknél, és persze dokumentálták is a bikiniben töltött órákat, így van miből válogatni.

Vajna Tímea Malibuban mutatta meg lapos hasát és Ryan O'Nealt, akivel be is jelentkezett Insta-sztoriban. Vasvári Vivien eközben újabb balatoni életképeket közölt, melyek mind bikini-központúak lettek, és Weisz Fanni sem hagyta ki a lehetőséget, hogy emléket állítson a hétvégi strandolásnak.  

Vajna Tímea Instagramján, mióta megpendítette, hogy kvázi-szingli lett, újra a fürdőruhás képeké lett a főszerep. Persze az is lehet, hogy minden csak a nyárnak és a karantén utáni Malibu-életérzésnek szól. Kit tudja? Insta-sztorijában feltűnik egyébként Ryan O'Neal, hollywoodi színész is, de a kisvideókból nem derül ki, hogy miért látogatta meg őt Vajna. Ellenben számos mozgóképen feltűnik még a mentazöld fürdőruhájában, sőt egy-két fotót is lőtt ebben a szettben, amit itt tudnak szemrevételezni. 

Vasvári Vivien a Balatonon járt a hétvégén, és a gyerekeivel közös,cuki képek mellett nem felejtkezett el az immár rendszeresített bikinis posztokról sem. 

Weisz Fanni párducmintás bikiniben pózolt a plázson, a modellt is kihajtotta a kánikula a vízpart mellé. Ahogy Vajna, úgy Weisz is nagy hangsúlyt fektet a hasára, a fotóit nézve az emberben minduntalan felmerül  a kérdés, hogy vajon ő mit eszik?  A posztból az is kiderül, hogy Weisz nem vigyázott eléggé, megégette a nap, így bejegyzése egyfajta prevencióként is értelmezhető. Kenje mindenki magát naptejjel!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

☀️ #jólmegégtem 😅

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,

Végül egy ritka vendég nálunk, Szorcsik Viki, aki némi hajókázással igyekezett túlélni a kánikulát.