A zaklatott mentális életű Paris Jackson, Michael Jackson lánya ezúttal nem színészi ambícióval hívta fel magára a figyelmet: szexuális tapasztalatairól beszélt meglepő nyíltsággal a Facebook-oldalán közzétett, róla szóló dokumentumfilmben.

A nyilvánosság csak három hosszú kapcsolatomról tud, melyekben mind férfival voltam , de ezeken kívül még nagyok sok párom volt

– mondta Jackson, majd hozzátette, sokkal több nővel járt, mint férfival, írja az E! Online. 

Ha azt gondolja a fenti kijelentés alapján, hogy Jackson biszexuális, téved. A celeb kijelentette, erről szó sincs, a valóság ennél sokkal árnyaltabb. 

Nemcsak arról van szó, hogy nőkkel és férfiakkal is randiztam. Egyszer egy olyan férfivel is összejöttem, akinek vaginája volt. 

Paris szerint a párkapcsolatnak, kötődésnek semmi köze nincs a kromoszómákhoz, a sminkhez vagy ahhoz, hogy mit hord az ember a nadrágjában. Az a fontos, hogy milyen emberek vagyunk. 

Paris Jackson azt is felidézte, apja, Michael Jackson mennyire liberálisan fogta fel a szexualitás kérdését, volt, hogy azzal piszkálta lányát, legyen egy barátnője. A sztár halála után Paris Jackson nagyanyjához került, aki a Jehova tanúi vallási gyülekezet tagja volt. 

A homoszexualitás már önmagában is tabunak számít a fekete közösségekben, de ha még vallási megközelítés is társul hozzá... Úgy éreztem, erről egy jó ideig hallgatnom kell. 

Jackson legelőször testvérének, Prince-nek mesélt arról, hogy lányok is tetszenek neki, aki bár később támogatta őt, először nem hitt neki. Paris Jackson jelenleg egy Gabriel Glenn nevű amerikai énekessel él együtt, boldog párkapcsolatban, aki mellett olyan otthont és stabilitást tudott teremteni magának, amit eddig csak édesapja mellett érzett.