DSC2663

Életmentő műtétet végeztek Gáspár Beán

2020.07.02. 09:58

Június elején olvashatta a Velveten, hogy Gáspár Bea pajzsmirigy-alulműködése cukorbetegségbe fordult át. A Konyhafőnök VIP győztese akkor nem tulajdonított nagy figyelmet a dolognak, elmondása szerint nem szedte a gyógyszereit és a diétát sem tartotta, holott lánya szerint nagyon komolyan kell venni az ilyesmi, tekintettel többek között arra is, hogy a családban két halálesetet is okozott már a diabétesz.

Azóta úgy tűnik, tényleg komolyra fordult a dolog, Gáspár Beát ugyanis az orvosai figyelmeztették, hogy a pluszkilók már egészségügyi kockázatot jelentenek nála, ezért kénytelen volt kés alá feküdni.

Alig három év alatt 91 kiló lettem, ami sem a lelkemnek, sem a testemnek nem tett jót. Sokféle gyógyszerrel kezeltek, de a hormonháztartásom nem akart helyrejönni. Egyre csak gyarapodtam, az utóbbi hetekben az inzulinrezisztenciám elérte azt a szintet, hogy csak a szénhidrátot kívántam. Konkrétan desszert nélkül már nem tudok létezni! Ha ez a hízási tendencia megmarad, évente tíz kilókat szedek fel, a szerveztem előbb-utóbb megszenvedi a súlygyarapodást: szív- és érrendszeri betegségek, vérnyomásproblémák alakulhatnak ki a pajzsmirigyem mellé, amivel már az orvosom szerint is az életemet kockáztatnám. Én viszont szeretném megérni Evelin esküvőjét és Virág ballagáság is, ezért bármire hajlandó vagyok a gyógyulás érdekében

– mondta Gáspár Bea a hot! magazinnak.

A mesterszakács hozzátette, hogy nem is maga a műtét gondolata rémisztette meg, inkább amiatt izgult, hogyan változik majd meg az élete, és mekkora fájdalmai lesznek. A beavatkozásra sírva érkezett, és arra kérte Gáspár Győzőt, hogy vigyázzon a gyerekekre. Szerencsére a műtét jól sikerült, így ha minden jól megy, már csak gyógyulás van hátra.