Nézzünk pár érdekességet, amit hazai hírességek posztoltak magukról az Instagramra!

Majoros Hajnalka, akit annak idején Dundika néven ismertünk meg, az alkarjára tetováltatta Majkával közös második kisfiuk, Olivér nevét.

Majoros így ír négy éves fiáról:

Szeretem, ha fáj... Mert bizony sok fejfájást tud okozni a hisztijeivel, akaratosságával. Ahogy egyre inkább öntudatára ébred, úgy feszegeti a határokat, meg persze át is lépi sokszor. De mit csináljak? Így szeretem, NAGYON.

Liptai Claudia azt mutatja meg az alábbi posztban, hogy mennyire tud hasonlítani az arca egy bowlinggolyóra.

Egyszer el fog jönni az idő, amikor Hunyadi Donatella összes említésekor nem fogjuk mindig kiírni, hogy ő egyébként Kiszel Tünde lánya, de addig is nézzük meg ezt a csinos kis posztot, amivel a modell-énekesnő a 19. születésnapját ünnepli! Maga Kiszel Tünde is posztolt a szülinapról, méghozzá a Why Not nevű melegbárból.

Az RTL-en a Reggeliben ma volt négy nő, akiknek nagyon hasonló a frizurája (Peller Mariann, Király Linda anyukája, Peller Anna és Király Linda), plusz egy ötödik (Jaksity Kata), akinek szintén olyan, csak kicsit sötétebb árnyalatban. A nap további, instamentes, hazai híreit itt olvashatja el!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Instahíradó: Majoros Hajnalka az alkarjára tetováltatta fia nevét

Liptai Claudia megmutatta, mennyire tud hasonlítani az arca egy bowlinggolyóra, Kiszel Tünde és Hunyadi Donatella pedig melegbárban szülinapozott.

2 · Jul 03, 2020 03:27pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments