A címlapon hozza az új Best magazin, hogy „Titkos szakítás New Yorkban, új szerelem Budapesten”. Mihalik Enikőről van szó, aki a 2016-os Cannes-i filmfesztiválon ismerkedett össze Vladimir Restoin Roitfelddel, de néhány képnél sokkal több nem került az ő kapcsolatukból a nyilvánosság elé, a fenti 2017-es fotó a legfrissebb közös róluk. Hát a Best úgy tudja, hogy a magyar modell szakított francia, szintén a divatszakmában dolgozó párjával nagyjából karácsony környékén.

Mihalik Enikőnek most új kedvese van, akivel kapcsolatban a következőket mondja:

A párommal, akit egyelőre nem akarok megmutatni, februárban ismerkedtem meg egy közös barátunk házibulijában. Magyar származású, kétlaki életet él New York és Budapest között ingázva.

Mihalik Enikő ehhez hozzáteszi, hogy ő maga viszont véglegesen haza fog költözni Magyarországra.

További hírek:

  • Kaptunk egy sajtóközleményt a LifeTV-től, amiben az áll, hogy július 20-tól új műsora lesz náluk Joshi Baratnak, azzal a címmel, hogy Őszintén! Joshival. „A délután ötórától képernyőre kerülő telefonos életvezetési talk-showban hétköznapi emberek történetei, vallomásai jelennek meg” – kecsegtet a Life TV.
  • Az Ingatlan.com-on hirdetik fotókkal a házat, amiben Gesztesi Károly lakott, mutat rá a Life.hu. Az egyik hálószóba egy nagy plüss Shreket is tartalmaz.
  • Polgár Tünde arról beszélt a Mokkában a TV2-ben, hogy egy születési rendellenesség, illetve betegség miatt folyamatosan romlik a látása. Erről egy videót lehet megtekinteni alább.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Mihalik Enikő szakított régi párjával, új szerelme van, végleg hazaköltözik Magyarországra

Mihalik Enikő új párjáról csak egy-két dolgot lehet tudni, viszont a hírösszefoglalóban benne van még Gesztesi Károly háza és Polgár Tünde romló látása.

8 · Jul 03, 2020 09:08am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments