Még Jennifer Garner sem gondolta, milyen utóélete lesz az Insta-oldalára kitett ártatlan fotómontázsának, amin azt mutatta be, hogyan divatozott a karanténidőszakban. Miután a bejegyzés landolt a közösségi oldalán, a színésznő egyik követője hosszasan kifejtette, mennyire inspirálónak tartja Garner optimizmusát és kedvességét, főleg most, miután szakított párjával, aki mellett egy ideje már rosszul érezte magát a férfi érzelmi bántalmazása miatt. 

Úgy érzem, sosem leszek újra boldog és lelkileg erős. A te örömteli fotóid gyógyírként hatnak rám, ugyanakkor kicsit vegyesek az érzéseim, mert szerintem én már sosem leszek olyan boldog, mint te vagy. A volt barátom nagyon bosszúálló és erőszakos, nekem pedig senkim sincs. Miért írom ezt most le egy idegennek? Nem tudom.

Garner figyelmét nem kerülte el rajongója szívfájdalma, gyorsan tanácsot is adott neki. Azzal kezdte, hogy reméli, rajongója közelében van egy olyan ember, aki emlékezteti rá, mennyire erős és milyen sokat ér.

Remélem, képes leszel megtalálni a lelki békéd az imádkozás/meditáció/mozgás/művészet segítségével. Fogsz még nevetni, és hidd el, tényleg megéri harcolni érte. Addig is, a legjobbakat kívánom.