Kate Beckinsale színésznő összejött egy nála 23 évvel fiatalabb zenésszel, akinek a neve Goody Grace – ők láthatók a fenti borítóképen, illetve ebben a korábbi lapozgatónkban. A színésznő a jómúltkorában arra vetemedett unalmában, hogy szemeket ragasztgatott magára meg a cicájára, és ezt kirakta az Instagramra. Nála jobban valószínűleg csak a kommentelők unatkozhattak, akik közül néhányan elkezdték Beckinsale-t a kapcsolata miatt cikizni. A színésznő többüknek személyesen is visszaszólt, és ezt a People-lel együtt mi is hírértékűnek találtuk, hiszen nem gyakran fordul elő, hogy egy sztár így leáll kommentben vitatkozni trollokkal.

A poszt alatt van, aki azzal jön, hogy Beckinsale-nek egy férfira lenne szüksége, más életközepi válságnak titulálja a helyzetet – őneki a színésznő azt válaszolja, hogy „öcsém, ezt nagyon eltaláltad”. Az egyik kommentelő azt írja, hogy 

Miért olyan férfiakkal jársz, akik a gyerekeid lehetnének?

Amire Beckinsale válasza:

Csak azért, hogy téged bosszantsalak.

Valaki más annyit írt csak, hogy szerinte Beckinsale biztos nagyon unatkozhat, amire pedig a színésznő azzal szólt vissza:

Ritkán megyek fel más emberek Instagramjára elcsépelt kommentekkel, szóval annyira nem is.

A végére egy poszt a szóban forgó fiatalember, Goody Grace Instájáról, amit valószínűleg mindenki magára vehet, aki híres vagy nemhíres embereknek szólogat be feleslegesen a közösségi médiában: