Köllő Babett több, mint tíz év után ismét plasztikai sebészhez látogat, azonban ezúttal nem az esztétika játssza majd a fő szempontot a beavatkozás során. A 41 éves színésznő egészségügyi okokból, az orvosa tanácsára döntött úgy, hogy egy mérettel megnagyobbíttatja a melleit, illetve egy fontos üzenetet is közölni szeretne ezáltal.

Már tavaly gondolkodtam rajta, mert már több mint tíz éve, hogy az egyik legkisebb méretű implantátumot berakattam egy plasztikai sebésszel. Úgy éreztem, kell egy kis plusz, hogy meg tudjam élni a nőiességemet. Nem akartam irreálisan nagy melleket, mert úgy gondolom, nincs gond a plasztikai vagy szépészeti műtétekkel, ha nem lesz tőlük mű­anyag az ember. Második alkalommal mindig egy mérettel nagyobbat javasolnak az orvosok, mert az életkor előrehaladtával és a szüléssel megereszkedtek kissé a melleim. Azért is praktikus, mert így nemcsak nagyobb, hanem feszesebb is lesz a kebel

– mondta a Borsnak Köllő Babett.

A Feleségek luxuskivitelben sztárja még a hónap végééig szeretne túl lenni a beavatkozáson, hogy a színházi évad kezdetére már készen álljon a fellépésekre.

Hozzátette azt is, hogy nőtársai érdekében minden platformon szeretné azt üzenni, hogy a szilikont viselő hölgyek ne hagyják ki a szűrővizsgálatokat. A beültetett implantátumokat 10-12 évente ugyanis erősen ajánlott cserélni, hiszen a bennük lévő töltő anyag veszélyes lehet a szervezet számára.